Nagyvilág

Obamát támogatja Tom Hanks

Tom Hanks színész azt szeretné, hogy Barack Obama legyen a következő amerikai elnök. Hanks meggyőződése, hogy Obama elnöksége „földmozgást" eredményezhet Amerikában, valóra válhat az a nagyszerű ígéret, amelyet egykor az ország alapító atyái megfogalmaztak.

A kétszeres Oscar-díjas művész – egyebek mellett a Philadelphia, a Forrest Gump és az Apollo 13 sztárja – hétfőn helyezett el egy rövid videót a MySpace közösségi portálon, abban fejtette ki, miért Obamát támogatja. „Azt szeretném, hogy Barack Obama legyen országunk következő elnöke” – mondta. Hanks szerint jelleme és éleslátása, valamint nagyívű kampánya miatt választja Obamát.

„Feddhetetlen jelleme és inspiráló ereje egyesíthet bennünket, ahogy Franklin Delano Roosevelt és Harry Truman, John F. Kennedy és még Ronald Reagan is tette, amikor megpályázta az elnökséget” – jelentette ki az 51 éves híresség.

Tom Hanks olyan Obamát támogató sztárokhoz csatlakozott, mint Oprah Winfrey, Robert De Niro, Jennifer Aniston, George Clooney, Bruce Springsteen, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Samuel L. Jackson, Chris Rock. Míg Hillary Clinton mellett olyan hírességek sorakoztak fel, mint Elton John, Barbra Streisand, Natalie Portman, Eva Longoria Parker és Ellen DeGeneres.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik