Nagyvilág

Putyin modellre cseréli feleségét

Vladimir Putyin válik, és egy 25 éves modellt szeretne feleségül venni. Úgy tűnik, nem ő az egyetlen politikus, aki így döntött: Helmut Kohl egykori német kancellár egy nála 35 évvel fiatalabb hölgyet választott.

Vladimir Putyin leköszönő orosz elnök, leendő miniszterelnök új posztjához új társat is talált magának: elválik a feleségétől, hogy feleségül vegye Alina Kabaieva 25 éves modellt, híres egykori tornászt – írja a Moskovski Korrespondentre hivatkozva a román Ziua című lap. Az esküvő állítólag június 15-én lesz.

Alina Kabaieva, tornász és modell (Forrás: ziua.ro)

Alina Kabaieva, tornász és modell (Forrás: ziua.ro)

A Ziua megjegyzi, hogy az orosz vezető követte francia kollégája, Nicolas Sarkozy példáját, aki szintén nemrég vált el feleségétől, hogy elvegye az exmodellt és énekesnőt, Carla Brunit.

Úgy tűnik, divat lett a politikusok körében a feleségcsere. A 78 éves Helmut Kohl egykori német kancellár most jelentette be: amilyen hamar csak lehet, oltár elé vezeti 43 éves barátnőjét, a közgazdász Maike Richtert – írja a BBC. A német politikus előző felesége, Hannelore egyébként 2001-ben öngyilkos lett. Új barátnőjével 2005 óta tart a kapcsolata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik