Nagyvilág

Újra férjhez ment Sarkozy exneje

Feleségül ment Richard Attias marokkói származású rendezvényszervezőhöz Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök volt felesége. Cécilia Ciganer-Albéniz harmadik alkalommal mondta ki a boldogító igent, ezúttal New Yorkban.

A pár sötét ablakú limuzinban érkezett gépkocsis lesifotósok kíséretében a Manhattan szívében lévő Rockefeller Center lábához, majd eltűntek egy földalatti parkolóban. A szertartást a Rockefeller Center 65. emeletén lévő híres Szivárvány-teremben tarották a Harlem gospelkórus éneke kíséretében.

A szertartást koktél és ünnepi vacsora követte mintegy 150 meghívott jelenlétében, több vendég egyenesen az Atlanti-óceán túlpartjáról érkezett. Egyes hírek szerint állítólag egy New York-i zsinagógában kezdődött az ünneplés. A Versace milánói divatház március 5-én jelentette be, hogy a pár náluk választott esküvői ruhát és egyben elárulta a házasságkötés dátumát is.

Cécilia és Nicolas Sarkozy tavaly októberben vált el, 11 évi házasság után. A francia államfő február 2-án nősült meg újra, Carla Bruni volt topmodellt, énekesnőt vette feleségül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik