Nagyvilág

A szeretőjével ünnepelte újraválasztását a cseh államfő

Szeretőjével töltötte az államfővé való újraválasztása utáni első éjszakát Václav Klaus cseh köztársasági elnök, aki választói beszédében a hagyományos családi értékek betartását hangoztatta - állítja a Mladá Fronta Dnes című napilap.

Az Aha! című bulvárlap számos péntek éjjel és szombat reggel készült fényképet is közöl, amelyeken a 66 éves Václav Klaus és a 25 éves Petra Bednárová közösen elhagyják az Erpet nevű prágai sportklubot, beülnek az elnöki limuzinba, és elhajtanak a cseh főváros melletti Vestecben lévő luxusszállóba. A fotósok azt is rögzítették, ahogy Klaus és a szőke Bednárová kora reggel együtt hagyták el a szállót, és az elnöki kocsiban visszahajtottak Prágába.

Az Aha! című bulvárlap címoldala

Az Aha! című bulvárlap címoldala

„Nem tudom, hogy ez a szerelmi légyottról szóló hír valóban igaz-e, és leellenőrizte-e valaki, vagy sem. Én azonban utána fogok nézni, mert érdekel. Václav Klaus választói beszéde, amelyben a hagyományos családi értékek betartásáról szólt ugyanis nekem nagyon tetszett. Én nagy tiszteletben tartom a konzervatív értékeket és a családot” – nyilatkozta a Mladá Fronta Dnesnek Josef Kalbác kereszténydemokrata szenátor, aki a februári elnökválasztáson Klausra szavazott, s így hozzájárult újraválasztásához.

A váratlanul kirobbant botrányos ügyben a lapok Petr Hájek, elnöki szóvivőt is megkérdezték. „A bulvártól eltérően én nem ütöm bele az orrom az elnök úr magánéletébe” – válaszolta a szóvivő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik