Nagyvilág

Magyarok sérültek Ausztriában

Súlyos sérüléseket szenvedett egy sívakációra utazó négytagú magyar család egy közlekedési balesetben vasárnap délelőtt Alsó-Ausztriában. Egy magyar lány a sípályán bukott hatalmasat.

Az S6-os semmeringi gyorsforgalmi úton két magyar család haladt egy-egy gépkocsin Stájerország felé, amikor az egyik autó leszaladt az úttestről, felborult, és többször átfordult. A baleset legsúlyosabb sérültje a 7 éves kislány volt, akit koponyasérülés gyanújával, mesterséges lélegeztetés mellett mentőhelikopteren szállítottak egy bécsi kórházba.

A 44 éves apa ágyékcsigolyatörést, a 33 éves anya kéz- és lábtöréseket szenvedett, hatéves fiuk megúszta agyrázkódással. Mindhármukat a neunkircheni kórházba szállították.

Síbaleset

Közben súlyos fejsérülést szenvedett egy magyar lány is az ausztriai Annabergben – közölték osztrák hatóságok. Az alsó-ausztriai rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 17 éves lányt helikopterrel szállították be egy Sankt Pölten-i kórházba, miután a pályán elesett és egy facsoportba csapódott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik