Nagyvilág

Letartóztatták Al Gore fiát

Kellemetlen helyzetbe hozhatja a volt amerikai alelnököt, hogy fiát kábítószer-birtoklás és ittas vezetés címén letartóztatták.

A 24 éves Albert Gore a kaliforniai San Diegóba vezető autósztrádán több mint 160 km/óra sebességgel hajtott csütörtökön, amikor a rendőrök leállították. A FoxNews amerikai hírtv jelentése szerint a fiatalember gépkocsijában marihuánát, valamint különböző “kedélyjavító” gyógyszereket, köztük Valiumot és Xanaxot találtak. Gore ez utóbbiakról nem tudott érvényes orvosi receptet felmutatni. A volt alelnök fiát 2003-ban már egyszer őrizetbe vették marihuána-birtoklás miatt.


Az eset különösen rosszkor jött apjának három nappal az egész világot behálózó Live Earth-koncertet előtt, amelyeknek célja felhívni a világ közvéleményének figyelmét a klímaváltozás következményeire. A koncertek ihletője ugyanis Al Gore Oscar-díjas dokumentumfilmje, a Kellemetlen igazság volt és a volt alelnök vezette non-profit civil szervezet, a Szövetség a Klíma Védelmére (Alliance for Climate Protection) támogatja a rendezvényeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik