Nagyvilág

Webfórum indul az amerikai vízumról

Az Amerikai Nagykövetség „Vízum az Egyesült Államokba és más konzuli ügyek” címen magyar nyelvű webfórumot rendez Thomas Ramsey főkonzullal, akinek az Egyesült Államokba történő utazáshoz szükséges vízummal kapcsolatban tehetik fel kérdéseiket az érdeklődők.

A webfórum, melyre március 6-án 14 és 16 óra között kerül sor, célja az, hogy tájékoztassa a magyar embereket a vízummal kapcsolatos fejleményekről, tisztázza az esetleges félreértéseket, informáljon a vízumigénylés folyamatáról, és a közvetlen kommunikáció lehetőségét teremtse meg a magyar állampolgárok és az amerikai főkonzul között. Ennek érdekében az érdeklődők közvetlenül a szakembernek tehetik fel kérdéseiket a vízumot érintő különféle témákban, illetve kérhetik a konzul tanácsát speciális ügyekben.

A nagykövetség március 1-jétől várja a kérdéseket a http://forum.usembassy.hu honlapon. A Nagykövetség honlapján szereplő linket követve szintén elérhető a webfórum oldala. A kérdéseket előre is be lehet küldeni, de természetesen arra is van lehetőség, hogy a webfórum napján, március 6-án tegyék meg ezt.

A webfórum a nagykövetség 2007-es webfórumsorozatának első rendezvénye, amely azért jött létre, hogy a magyar állampolgárok és a nagykövetség szakemberei között közvetlen információcserét teremtsen különféle témákban. A 2007-es év második webfórumának témája az Egyesült Államokban való tanulás lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik