Külföld

Webfórum indul az amerikai vízumról

admin
admin

2007. 02. 28. 12:45

Az Amerikai Nagykövetség „Vízum az Egyesült Államokba és más konzuli ügyek” címen magyar nyelvű webfórumot rendez Thomas Ramsey főkonzullal, akinek az Egyesült Államokba történő utazáshoz szükséges vízummal kapcsolatban tehetik fel kérdéseiket az érdeklődők.

A webfórum, melyre március 6-án 14 és 16 óra között kerül sor, célja az, hogy tájékoztassa a magyar embereket a vízummal kapcsolatos fejleményekről, tisztázza az esetleges félreértéseket, informáljon a vízumigénylés folyamatáról, és a közvetlen kommunikáció lehetőségét teremtse meg a magyar állampolgárok és az amerikai főkonzul között. Ennek érdekében az érdeklődők közvetlenül a szakembernek tehetik fel kérdéseiket a vízumot érintő különféle témákban, illetve kérhetik a konzul tanácsát speciális ügyekben.

A nagykövetség március 1-jétől várja a kérdéseket a http://forum.usembassy.hu honlapon. A Nagykövetség honlapján szereplő linket követve szintén elérhető a webfórum oldala. A kérdéseket előre is be lehet küldeni, de természetesen arra is van lehetőség, hogy a webfórum napján, március 6-án tegyék meg ezt.

A webfórum a nagykövetség 2007-es webfórumsorozatának első rendezvénye, amely azért jött létre, hogy a magyar állampolgárok és a nagykövetség szakemberei között közvetlen információcserét teremtsen különféle témákban. A 2007-es év második webfórumának témája az Egyesült Államokban való tanulás lesz.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.