Külföld

Terrorveszély Oroszországban

admin
admin

2007. 01. 16. 20:08

Riadókészültségbe helyezték az orosz biztonsági erőket, mert a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) külföldi társszervektől olyan jelzést kapott, hogy terrortámadás készül a felszíni tömegközlekedés és a metró ellen.

Nyikolaj Patrusev, az FSZB igazgatója ezért elrendelte a fokozott biztonsági intézkedéseket, miközben a terrorelhárító országos bizottságban azt vizsgálják: a kapott információknak van-e valós alapjuk. Az ország biztonsági szervei utasítást kaptak arra, hogy tegyék meg a szükséges intézkedéseket, amelyek magukban foglalják a megelőző lépéseket is.

Az FSZB operatív bizottsága javasolta a tömegközlekedési szektorban működő vállalatok vezetőinek, hogy intézkedjenek a lakosság közlekedésének a biztonságáról. A lakosokat az FSZB pedig arra kérte, hogy fogadják megértéssel az intézkedéseket, és legyenek körültekintőek, valamint éberek.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Németh Sándor: Előfordult, hogy a szocialisták zsaroltak

THE ASSASSINATION OF GIANNI VERSACE: AMERICAN CRIME STORY "The Man Who Would Be Vogue" Episode 1 (Airs Wednesday. January 17, 10:00 p.m. e/p) -- Pictured: Edgar Ramirez as Gianni Versace. CR: Jeff Daly/FX
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.