Nagyvilág

Csúcssebességet a kisvállalatoknak!

Az elmúlt egy év során végrehajtott jelentős fejlesztéseknek köszönhetően a chello plus már az internetes körökben álomhatárnak tartott 5 Mbit/sec sebességet is túllépi. A szélessávú, fix havidíjas chello plus csomag elsősorban kisebb vállalkozásoknak biztosít remek lehetőséget az internet használatára.

Az üzleti életben az internet használata és az üzleti partnerekkel történő elektronikus levelezés mára már a mindennapok szerves részévé vált. Az internet-szolgáltatók piacán sokan felismerték, hogy a kisvállalkozások igényeinek kielégítésében hatalmas potenciál van, de csak kevesen rendelkeznek olyan kedvező szolgáltatással, mint a UPC Magyarország Kft. chello plus csomagja.

A valóban impozáns 5120 Kbit/sec letöltési sebesség, mely kategóriájában a leggyorsabb, a legkomolyabb videó- és hangfájlok illetve adatállományok letöltését is villámgyorssá teszi. Elsősorban az ületi, kisüzleti felhasználóknak fontos a visszafelé irányuló adatforgalom sebessége, a feltöltési sebesség. A chello plus esetén ez 512 Kbit/s, amely a legprofibb vállalkozások igényeit is kielégíti. Emellett akár 3 db számítógép között is megosztható internet-hozzáférést biztosít. A chello postafiókhoz ingyenes vírusszűrő és spam-szűrő szolgáltatás is jár. A szolgáltatás 1 vagy 2 éves hűségvállalással érvényes kedvező, fix havidíja pedig messze a versenytársaké alatt marad.

Kevés olyan vállalat van napjainkban, amely nem rendelkezik saját weblappal, hiszen ez a cég népszerűsítésének és az információ terjesztésének legegyszerűbb egyben legsokoldalúbb eszköze. A chello plus szolgáltatás 30 MB webtárhelyet biztosít, mely elegendő ahhoz, hogy a cég egy minden feltételnek megfelelő, igényes és tartalmas honlapot alakíthasson ki.

Az október 31-ig tartó akcióban pedig a hűségidő végéig havidíjmentes UPC Telefon is jár az előfizetéshez, így a kétéves hűségnyilatkozat aláírásával a két szolgáltatás együtt csak havi nettó 12.792 Ft (+25% Áfa)

Hogyan segíti vállalkozását a UPC Telefon?
– A UPC Telefonnal éjjel-nappal ingyenesen hívható bármely más UPC Telefon előfizető – így akár ingyenesen tarthatja a kapcsolatot telephelyeivel
– A UPC Telefon verhetetlen percdíjaira 3 év árgarancia vonatkozik.
– Régi telefonszámait automatikusan és ingyen megtarthatja – így üzleti partnerei felé a szolgáltató-váltást nem is kell jeleznie

Keresse további ajánlatainkat és válassza ki az Önnek leginkább megfelelőt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik