Nagyvilág

Kibérelt bőrfelületek több tízezerét

A testre tetováltatott reklámfelületek értékesítése egyre népszerűbb az Egyesült Államokban. Az első homloktetoválásért több mint 30 ezer dollárt fizetett egy amerikai cég.












Kibérelt bőrfelületek több tízezerét 1



Kibérelt bőrfelületek több tízezerét 2

Kibérelt bőrfelületek több tízezerét 3
Bérelhető testreklám (Fotó: AP)
Kibérelt bőrfelületek több tízezerét 4

Salt Lake Cityben Kari Smith 11 éves fiával, Bradyvel ül egy tetoválószalonban, miután a “GoldenPalace.com” feliratot tetováltatta a homlokára a Utah állambeli Salt Lake Cityben. Smith az eBay internetes árverési ház portálján hirdette meg homlokát reklámhordozóként, amelyet a Golden Palace kaszinó vett meg 10 000 dollárért. A pénzen az asszony magániskolába küldi a fiát.

A testre tetováltatott reklám ötlete egy amerikai fiatalemberé volt, aki szintén az internetes aukciós portálon, az eBay-en hirdette meg kibérlés céljából a homlokán található bőrfelületet. A testfelületért egy amerikai cég több mint 30 ezer dollárt fizetett. Az akkor bizarr ötletet ma sokan követik az Egyesült Államokban, és egyre többen árulják különböző testrészüket reklám céljából vállalatoknak. A cégek ugyan már nem hajlandóak olyan sokat fizetni, mint korábban, de még így is tetemes összeget áldoznak a relatív kicsi reklámfelületekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik