Közélet

Saját apja lőtt rá hathónapos gyermekére Arizonában

A gyermeket súlyos állapotban, helikopterrel vitték kórházba, de túlélte a lövöldözést.

Saját gyerekére lőtt rá többször egy férfi miután a gyermeket és annak anyját túszul ejtette a házukban. A Phoenixben történt incidenshez azt követően riasztották a rendőröket, hogy az édesanyának sikerült telefont szereznie, és tárcsáznia a segélyhívót.

Az AP szerint péntek éjjel a férfi betört a házba, ahol gyermeke és annak anyja lakott – hozzáteszik, hogy az apa nem élt együtt a családdal. A férfi több órán át fogva tartotta kettejüket, az anyának sikerült megszöknie, és a közeli építkezésen dolgozóktól telefont szerzenie, azon keresztül értesítette a rendőrséget. Közölte velük azt is, hogy a hathónapos gyermek még mindig a házban van az apával. A kiérkező rendőrök lövéseket hallottak az épületből, bent pedig megtalálták a többszörösen meglőtt gyermeket, akit helikopterrel azonnal kórházba szállítottak. A baba súlyos, de nem életveszélyes állapotban volt, a rendőrség közlése szerint túl fogja élni a lövöldözést. Az édesanya könnyebben sérült, őt is kórházba szállították.

A házban közben ismeretlen okokból tűz ütött ki miközben az apa még mindig bent tartózkodott, ezért a fegyveresek mellett a tűzoltók munkájára is szükség volt, akik evakuálták a többi lakót, és néhány óra alatt sikeresen fékezték meg a lángokat.

Az apa állapotáról nem adtak tájékoztatást, egyelőre csak annyit közöltek, hogy nyomoznak, az apát még nem tartóztatták le, és a vizsgálat miatt az állapotáról sem adtak tájékoztatást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik