Közélet

Szombaton másodszor is kigyulladt az a csepeli lakás, amelyben meghalt egy férfi

BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság friss közleménye szerint szombat reggel hétkor érkezett jelzés a katasztrófavédelemhez, hogy Csepelen kigyulladt egy lakás.

A Puli sétányon fekvő négyemeletes társasházhoz három járművel vonultak a tűzoltók. Az egyik második emeleti, bútorokkal és tárgyakkal telezsúfolt lakásban keletkezett tűz, itt találták meg az ötvenes éveiben járó férfi holttestét a tűzoltók.

Egy tizenkét négyzetméteres szobában öt négyzetméteren az ágy és a környezete izzott, az egész lakás füsttel telítődött. A tűzoltók a beavatkozás idejére harminc embert kísértek ki a társasházból. Az oltás és a ház átszellőztetése után az ott élők hazatérhettek, az épület lakható maradt.

A tűz keletkezési okának feltárására a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárást indít – olvasható a közleményben.

Frissítés:

A Csepel.info szombaton kora délután arról számolt be, hogy a lakás szombati oltás ellenére ismét kigyulladt. A Telex kérdésére a katasztrófavédelem megerősítette, hogy délután negyed kettő körül újabb riasztást kaptak, hogy a lakásban ismét felcsaptak a lángok. Fél kettő magasságára már el is oltották a tüzet, kettő óra után nem sokkal a lakók is visszatérhettek a házba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik