Közélet

Itt az alkalom, hogy kuponjainkkal még többet spórolhassanak!

Azt már mindenki tudja, hogy az ALDI-ban valamennyi termék pénztárcabarát módon beszerezhető és kiváló minőségű. Most kuponjainkkal és halakcióinkkal is segítünk, hogy hétről-hétre megtervezve vásárolhassák meg az ajándékokat, a dekorációs kellékeket és természetesen a karácsonyi menü hozzávalóit, köztük a főszereplőt, a halat – még olcsóbban.

Év végi kuponakció – még többet spórolhatnak

Kedvező áraink, további kedvezményeket biztosító, hetente megújuló akcióink mellett az évek óta nagy sikerrel zajló kuponakciónkkal is segítünk Önöknek abban, hogy még olcsóbb legyen a karácsonyi és szilveszteri bevásárlás. Most, 2023. december 7-től 13-ig – 10 000 forintot elérő vásárlás esetén – akár további 10% engedményt is adunk. Az extra kedvezményhez csupán be kell váltaniuk a hétre érvényes, 1000 forint kedvezményt biztosító ALDI kupont pénztárainknál. A kupont a legnépszerűbb napi- és hetilapokban, és természetesen online akciós újságunkban, hírlevelünkben találják. Csak ki kell vágniuk és legyen Önöknél, amikor fizetnek a kasszánál. A részletekről – a kuponakciót megelőzően – az aldi.hu oldalon tájékozódhatnak.

Az ünnepi hal is olcsóbban kerül most terítékre!

Az advent idején minden üzletünkben Csütörtöki halakcióval várjuk vásárlóinkat! December 7-én, 14-én és 21-étől egészen karácsonyig friss halainkat 20%-os kedvezménnyel árusítjuk. Minden kapható, ami illik az ünnepi menübe, legyen szó lazacról, aranydurbincsról, tengeri sügérről, afrikai harcsáról, pisztrángról vagy éppen füstölt halakról. Akik nem szeretnének főzőcskézni, azoknak friss kész halászlét is kínálunk. Halakciónkkal nemcsak az ünnepi menü olcsóbb beszerzéséhez szeretnénk hozzájárulni, hanem ahhoz is, hogy vásárlóink – a kiegyensúlyozott táplálkozás jegyében – még több halat fogyasszanak.

Az adventi készülődés velünk teljes!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik