Közélet

A magyar kormány döntött, hogy Messi vagy Ronaldo

Továbbra is özönlenek a videók Orbán Viktor TikTok-oldalára, ahova az első videókhoz hasonlóan rendszeresen kerülnek fel kevésbé politikus, sokkal inkább imázsépítő felvételek is.

A kormányfő ezúttal a kabinet több tagját is bevonta a válaszadásba, és egy jóval fontosabb kérdést vitattak meg annál, hogy 2 cent vagy 4 cent. Arra keresték ugyanis a választ, hogy

Ronaldo vagy Messi,

azaz korunk két kiemelkedő klasszisa közül ki a jobb labdarúgó.

A kormányzati szereplőknél kiütéssel nyert az argentin, aki a téli világbajnoki győzelem óta rendre nyeri ezeket az elképzelt versenyeket. Orbánéknál 8-1-re győzött a Barcelona legendája, a megkérdezettek közül egyedül Varga Mihály pénzügyminiszter voksolt Ronaldóra, Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő Szoboszlai Dominik nevét mondta, de a legjobb választ Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója adta, ő a holland válogatott és a Manchester United korábbi klasszisa, Ruud van Nistelrooy mellett foglalt állást.

@viktor_a_tiktokon És te kit választanál? #OrbánViktor #miniszterelnök #kormány #Messi #Ronaldo #Szoboszlai #WilliOrbán #follow #fyp #foryou #viralvideos #trending ♬ In My Dreams - Jubal Thomas

Orbán Viktor a válaszában úgy fogalmazott, „ha emberekről van szó, Ronaldo, ha a földönkívüliek is számítanak, akkor Messi”, később pedig megismételte, hogy „Szoboszlai a király, de Willi Orban nélkül nem működik az udvartartás”.

Kapcsolódó
Olyan jól sikerült Orbán Viktor legutóbbi becsiccsentése, hogy már ő sem emlékszik rá
Azt is kérdezték tőle a TikTokon, hogy szereti-e a citromos fagyit.
Kapcsolódó
Messi saját jogon, a válogatott vezéreként lett világbajnok
Argentína története során harmadszor lett világbajnok. Lionel Messinek már csak ez a siker hiányzott a karrierjében, és végül saját jogán, teljesítményben mindenkit lekörözve ért fel a futball csúcsára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik