Közélet

Deutsch Tamás: Na persze…

IVÁNDI-SZABÓ BALÁZS / 24.HU
IVÁNDI-SZABÓ BALÁZS / 24.HU
A Fidesz EP-képviselője szerint az ukrajnai fegyverszállítás támogatása attól függ, az OTP lekerül-e a háború nemzetközi szponzorainak listájáról.

Deutsch Tamás szerint a magyarokhoz hasonlóan Európa-szerte tízmilliók utasítják el Brüsszel tervét a migránsgettókról. A Magyar Nemzetnek azt mondta, mára egyértelművé vált, hogy

Európa nyugati felén a multikulturalizmus ideológiája totálisan összeomlott, katasztrófaközeli következményei vannak a Willkommenskulturnak, a migránssimogató, az illegális migrációnak zöld utat engedő gyakorlatnak.

Franciaországban már lázadnak a migránsok, akik a nyugati országoknak elviselhetetlen terhet jelentenek, ezért találták ki a kötelező kvótát, amire a Fidesz európai parlamenti képviselője gúnyosan csak úgy reagált:

Na persze…

Szerinte Brüsszel át sem gondolta, miként lehetne megvalósítani azt. Az Európai  Bizottság javaslata

totálisan életszerűtlen, gyalázatos és embertelen elképzelés…

Az ősfideszes emlékeztetett rá, korábban Soros György állt elő kísértetiesen hasonló tervekkel, amelyek ellen Orbán Viktor a kezdetektől harcolt, mondván, az illegális migrációt megállítani kell, nem menedzselni, Brüsszelnek támogatnia, nem elgáncsolnia kellene a tagállamok határvédelmi erőfeszítéseit.

Deutsch Tamás szerint találni fognak politikai, jogi eszközöket, hogy a migránsokra vonatkozó katasztrofális uniós döntéseket ne kelljen végrehajtani.A Fidesz EP-képviselője szerint az EU-t háborús pszichózis uralja, a békéről szó sem esik. Deutsch Tamás hajmeresztőnek nevezte az Európai Bizottság újabb Ukrajnának szánt támogatását. Mint mondta, Magyarország sem az eddig blokkolt 500 millió euróról, sem az újabb 20 milliárd euróról nem tárgyal addig, míg le nem kerül az OTP a háború nemzetközi szponzorainak ukrán listájáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik