Közélet

Tartós árcsökkentés, hetente megújuló akciók

Az ALDI-val könnyű a pénztárcabarát bevásárlás, hiszen az áruházlánc következetesen, minőségi és megfizethető termékekkel segít a családoknak a spórolásban, immár 15 éve. Tartós árcsökkentéseivel, havonta több mint 300 termékakciójával, saját márkás termékeivel még többet tesz a vásárlókért. Törekvéseit a szakma is évek óta elismeri.

Tartós árcsökkentés

Az ALDI idén júniusban több mint 120 hűtött élelmiszer árát csökkentette tartósan, így állandó tejtermékkínálatának egyharmada is olcsóbb lett. 2023-ban – a piacon elsőként – már számos vaj és magyar beszerzésű trappista sajt árát csökkentette tartósan, június közepétől pedig újabb termékek esetében mérsékelte jelentősen, akár 45%-kal az árakat. Ebben az árcsökkentési hullámban 85 hűtött árucikk – tej, tejföl, tejszín, kefir, natúr és gyümölcsjoghurt, vaj, túró, különböző sajtok – ára csökkent, így vásárlói jóval olcsóbban juthatnak hozzá ezekhez a termékekhez, mint korábban.

Hetente megújuló termékakciók

Az ALDI a tartós árcsökkentés mellett hetente megújuló akciós választékában 80-nál is több terméket kínál jelentős árengedménnyel, így havonta több mint 300 akcióval is hozzájárul a magyar családok pénztárcabarát bevásárlásához. A remek árak az ALDI saját márkás termékeinek is köszönhetőek, amelyek árukínálatának mintegy 80%-át teszik ki, és ha a vásárlók ezeket az árucikkeket választják, a minőségről sem kell lemondaniuk.

Díjeső „Az Év Boltja” versenyen

A fogyasztói visszajelzések mellett az ALDI számára rendkívül fontos, hogy független szakmai zsűri is elismeri a magyar vásárlók, a hazai élelmiszeripar és munkaerőpiac érdekében tett intézkedéseit. 2023-ban is igazi díjesőben volt része „Az Év Boltja”* versenyen, ahol 3 kategóriában is első helyen végzett. Az áruházlánc elnyerte „Az Év Friss Húsáru Kereskedője” és „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” díjat, valamint egri üzletével a „Nébih KMÉ különdíjat” is az ALDI érdemelte ki.

Az ALDI-val mindig lehet spórolni, úgy, hogy a minőség garantált – immár 15 éve!

”Az Év Boltja 2023” verseny szervezője a Professional Publishing Hungary Kft. A verseny részletei a https://azevboltja.storeinsider.hu/ oldalon olvashatóak. Az „Az Év Friss Húsáru Kereskedője” és az „Az Év Munkáltatója az FMCG Kiskereskedelemben” márkajelzések kizárólag az azokkal azonos megnevezésű, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. által megnyert versenykategóriákra vonatkoznak, a „Nébih KMÉ különdíj” márkajelzés az azzal azonos megnevezésű versenykategóriára és a 3300 Eger, Mátyás király út 138. alatt található győztes ALDI-üzletre vonatkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik