Közélet

Hatalmas tejtermék választék – több, mint 80 árucikk – ez a Pilos!

Lidl
Lidl
A Pilos, a Lidl saját márkás kínálatának egyik legrégebbi és legnépszerűbb termékcsaládja. Az elégedett és visszatérő fogyasztók, és a legma­gasabb minőségű termékeknek odaítélt díjak is ezt támasztják alá. A Mentes-M díj, az Érték és Minőség Nagydíj, a Kiváló Minőségű Élelmiszer például mind olyan versenyek, amelyeken több alkalommal is kiemelkedő sikereket értek el.

Saját márkás termékek a legmagasabb minőség képviselői

Miután a Lidl egy diszkont-áruházlánc, a kínálata elsősorban saját márkás termékekre épül. Ezek olyan termékek, amelyek a Lidl-hálózat számára készülnek, és csak a Lidl üzletekben kerülnek forgalomba. A vállalt számára ezért kiemelten fontos, hogy a kiváló ár-érték arány mellett, magas standardokkal és precíz minőségirányítással, szigorú ellenőrzések révén gondoskodjanak a termékek minőségéről és frissességéről, ami sikerük alapját jelenti. Az áruházlánc hosszútávú és erős kapcsolatot ápol hazai beszállítóival és partnereit az exportpiacokon való megjelenésben is segíti, melynek köszönhetően a magyar tej és tejtermékek a külpiacokon is népszerűek és több külföldi Lidl áruház polcaira is eljutnak. Elsősorban a környező országokban mintegy 30 különféle termék, köztük sajtok, joghurtok, kefírek, túró, túródesszert, kakaós ital és a tejek is megtalálhatóak.

A tejtermékek az egészségtudatos táplálkozás alappillérei

A tejnek és tejtermékeknek kiemelkedő szerepük van táplálkozásunkban. Tápanyag-összetételük kedvező, ráadásul tápanyagaikat könnyen emészthető formában tartalmazzák. Nélkülözhetetlen fehérjéket, esszenciális aminosavakat, zsírokat, szénhidrátokat, ásványi anyagokat és vitaminokat is tartalmaznak, így a kiegyensúlyozott táplálkozásban fontos szerepet kapnak. A tejtermékek változatosak, így akár a tej, a joghurt, a kefir, a tejföl, a tejszín, vaj, a túró vagy éppen a sajt a kedvencünk, biztosak lehetünk benne, hogy a Lidl kínálatában megtaláljuk.

A Lidl ugyanis innovatív és felelős vállalatként, a beszállítóival együttműködve az aktuális táplálkozástudományi ismeretekhez igazodva igyekszik a tudatos, egészséges életmódba beilleszthető, valamint a speciális táplálkozási igényeknek megfelelő termékek kialakításával.

Ennek köszönhetően a Pilos termékeknek vannak natúr adalékanyag és tartósítószer-mentes, valamint ízesített változataik is, de számos termék elérhető laktózmentes változatban is. A vállalat külön figyelmet fordít arra, hogy folyamatosan bővítse a laktóz- és gluténmentes, bio és vegán termékkínálatát, hogy az ételintoleranciával és ételallergiával élők, valamint a speciális táplálkozást folytatók is változatosan állíthassák össze étrendjüket.

Folyamatos ellenőrzés a folyamatos magas minőség érdekében

A Lidl minden egyes saját márkás élelmiszercsoportjára igaz, hogy a minőségellenőrzés során, gyakran a jogszabályi előírásoknál is szigorúbb követelményeket alkalmaznak.

Az ellenőrzés kiterjed a gyártási folyamat során vett mintákra és a boltok polcain található termékekre egyaránt. A belső minőségellenőrzési folyamatok mellett elismert, független szakértő vizsgálólaboratóriumok is segítik a vállalat munkáját, de a vevők visszajelzéseit, a fogyasztói élményt is folyamatosan monitorozzák.

Egy egy új termék bevezetése előtt pedig vaktesztet alkalmaznak, hogy megismerjék a vevők általi kedveltség mértékét.

Szinte biztos vagyok benne, hogy minden bevásárlásnál kerül valamilyen tejtermék a kosarunkba, ezért amikor a következő vásárlásnál a hűtőpultnál válogatunk, ne hagyjuk ki a Pilos termékcsaládot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik