Közélet

A Fidelitas legújabb plakátján Karácsony Gyurcsány, és Gyurcsány Karácsony

Fidelitas / Facebook
Fidelitas / Facebook

Újabb ellenzéket szapuló plakáttal jelentkezett a kormány holdudvara, ezúttal a Fidesz ifjúsági szervezete, a Fidelitas. A tematika a mostanában sokat ismételt dollárbaloldalazás, ezúttal arra a több száz milliós kampánytámogatásra hívták fel a figyelmet, amely a Karácsony Gergely nevéhez fűződő 99 Mozgalomnál tűnt fel.

A Fidelitas plakátján Karácsony mellett megjelenik Gyurcsány Ferenc, valamint az a Perjés Gábor is, aki a gyanú szerint 917 ezer eurót (árfolyamtól függően 350–400 millió forintot) fizetett be a szervezet számlájára. A Fidelitas szerint Karácsony Gyurcsány bábja – talán ezért is keverhették össze a neveket a plakáton, jelezve, hogy ők már nem tudják eldönteni, hogy ki kicsoda a történetben.

Elképzelhető persze az is, hogy egyszerű hibáról van szó, amit a készítők még mindig nem szúrtak ki. Cikkünk írásakor már egy órája elérhető volt a Facebook-poszt, így a plakát is. És ez az élesítés után sem változott.

Az ellenzék kampánypénzeivel kapcsolatos, titkosszolgálati jelentésekből előkerülő fejleményekről hosszú cikkben számoltunk be, megvilágítva azt is, hogy a dolognak Karácsony Gergelyre nézve nemcsak jogi, hanem politikai tétje is van.

Kapcsolódó
Váratlanul találta el a titkosszolgálat Karácsonyt, a főpolgármester még nem is tudott kiegyenesedni
Karácsony Gergely a 99 Mozgalomnál felbukkant százmilliós tételekre eddig csak nehezen hihető magyarázattal szolgált. Utánanéztünk a szervezetnek, ám ettől az összkép még homályosabb lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik