Közélet

Nagy Feró: Fidesz-csicska vagyok

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

Menczer Tamás külügyi államtitkárral beszélgetett nemrég Nagy Feró, és a beszélgetésből csak egy rövid részlet jelent meg a politikus oldalán, de már ebben is akadt erős kijelentés, nem is egy.

Nagy Feró például azt mondja, hogy

Én egy olyan 6-7 éve jöttem rá a dologra, hogy ki kell állni, és meg kell mondani, hogy: Igen, igen, hölgyeim és uraim, én Fidesz-csicska vagyok. Az. És akkor mi van?

Aztán Nagy Feró Menczer Tamásra utalva azt mondja:

segíteni kell ennek a kormánynak, zseniális emberek vannak ebben a kormányban államtitkári szinten is.

Nagy Feró arról is beszélt, hogy előfordul, hogy vitába keveredik valakivel arról, hogy „miért így, meg miért Viktor?”, akkor ő csak annyit válaszol:

Mondjál egyet, a túloldalról, aki felveszi vele a versenyt.

Megírtuk, hogy a Petőfi Kulturális Ügynökség (PKÜ) kezdeményezésére kedden megalakult a Petőfi Zenei Tanács, amely a magyar popkultúra jobbá tételét tűzte ki célul, és mindezt úgy, hogy a tanács tíz tagja között nincs egyetlen nő sem, csak középkorú vagy annál idősebb férfiak (köztük Kovács Ákos, Nagy Feró, Tátrai Tibor és Frenreisz Károly, a teljes névsor itt olvasható).

Kapcsolódó
„Fiatalok a csatába, öregek a tanácsba” – Demeter Szilárdot kérdeztük, miért nincsenek 40 alattiak és nők a Petőfi Zenei Tanácsban
A Petőfi Kulturális Ügynökség vezérigazgatója nem hisz a kvótákban, de szerinte amúgy is „bárki tarthatná magát nőnek” a héten alakult Petőfi Zenei Tanács férfitagjai közül. Gyorsinterjú Demeter Szilárddal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik