Közélet

Még több akció és még kevesebb papír!

A megváltozott vásárlói igényeket kielégítve a Lidl részben digitálisra váltotta szórólapjait, és ezzel egyidejűleg több akciót kínál vásárlóinak. Az akciós újságokat most már csak az üzletekben és online lehet elérni, a postaládánkban nem. Az online szórólap legnagyobb előnye, hogy bármikor egy kattintással elérhető a lidl.hu/szorolap weboldalon, a telefonunkról - a Lidl és a Lidl Plus alkalmazásokban is, és sokkal több kedvezményhez juttatja a vásárlókat. Azáltal pedig, hogy ezzel mérsékelni lehet a papírfelhasználást, csökkenthető a környezeti terhelés is.

Vásárlásra és spórolásra fel!

A Lidl áruházakat eddig is nagyon szerették a vásárlók, hiszen a bolthálózat struktúrája, belső térkialakítása nagyon átlátható, így kényelmes és gyors bevásárlást tesz lehetővé. A digitális szórólappal pedig az akciók válnak átláthatóbbakká. Sokkal gyorsabban és bárhol bármikor ellenőrizhetjük a legjobb árakat. Nyugodtan megcsinálhatjuk a bevásárlólistánkat a buszon, vagy amíg a gyerekre várunk az iskola előtt, de otthon egy csésze forró kávé mellett is könnyedén átböngészhetjük az új akciókat.

A kiváló minőségű termékek most még nagyobb kedvezményekkel kerülhetnek a konyhánkba. Az ár-érték arány eddig is fontos volt a vásárlásoknál, de a mostani nehezebb időkben, talán még jobban odafigyelünk arra, mi mennyibe kerül.

Miután a Lidl a digitális szórólap bevezetésével idén akár 3500 tonnával mérsékelheti papírfelhasználását így még több kedvezményt tud nyújtani hűséges vásárlóinak.

A heti szórólapban szereplő akciókkal és a digitális hűségprogrammal, még a jó árakat is lehet csökkenteni. A Lidl Plus hűségprogram pedig minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt azoknak a vásárlóknak, akik fizetéskor leolvassák digitális hűségkártyájukat a pénztárnál.

Az applikációk használata pofon egyszerű, és számos előnnyel jár.

Az ünnepek után szinte minden család élelmiszerkészletei feltöltésre várnak. A Lidl heti akcióival azonban segíthet, hogy a legjobb árakon pótoljuk az elfogyott termékeket. A napi bevásárláshoz is nézzük meg mi akciós, mert a friss pékárú, és a házi friss zöldség-gyümölcs is megtalálható az akciós kínálatban, de ha a tartósabb élelmiszereket, tisztítószereket szeretnénk megvenni, akkor a hétfői és a csütörtöki akciókat, vagy a szombati szuper hétvégi akciókat is nézzük meg előre, így betervezhetjük, hogy mikor mi kerüljön a kosárba.

A Lidl XXL kiszerelésben is kínál termékeket, így, ha nagyobb mennyiségre van szükségünk lapozzuk át az akciós újság XXL oldalait is. Ne feledjük, hogy a kiváló minőségű Lidl sajátmárkás termékek is gyakran akciósak, így ezeket is tegyük a listánkra.

Töltsd le, regisztrálj és használd a kedvezményeket!

A Lidl és a Lidl Plus applikáció is ingyenes és percek alatt letölthető. Ezután egy gyors regisztráció kell csak ahhoz, hogy a digitális hűségprogramot és a számtalan kedvezményt élvezhessük.

A Lidl applikációban a részletes termékismertetők, akciók mellett, könnyedén készíthetünk bevásárlólistát, a Lidl Plus applikációval pedig választhatunk boltot, használhatjuk a digitális nyugtánkat termékcseréhez, élvezhetjük a partnerek ajánlatait, böngészhetjük a Lidl konyha séfjének receptjeit, de ami a legjobb, megkaphatunk minden kedvezményt, ami a Lidl boltokban elérhető.

A Lidl Plus alkalmazáson belül elérhető a Kupon Plus is, amely még több kedvezményt és spórolási lehetőséget kínál. Az akciós újságban szereplő kedvezményeken felül a Lidl Plus felhasználójaként hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal is spórolhatunk a bevásárlásaink során és minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyát is kapunk, ami további kedvezményeket hozhat. A Kupon Plus pedig bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt biztosíthat számunkra.

A Lidl Plus alkalmazásban megjelölhetjük a kedvenc boltunkat, így az egyedi bolti akciókról is értesülhetünk. Szintén különlegesség, hogy az alkalmazás nem csak a Lidl áruházakban használható. A vállalat partnerei által biztosított ajánlatok további kedvezményeket nyújtanak a Lidl Plus felhasználók számára, a mindennapi szükségletektől kezdve egészen a szezonális kényeztetésekig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik