Közélet

Használjuk ki vásárlásainkhoz a digitális világ előnyeit

LIDL
LIDL
2023-ban továbbra is meghatározóak leszenek a környezetvédelemhez és a spóroláshoz kapcsolódó trendek. A mai világban ugyanis csak tudatosan és felelősségteljesen lehet élni, akár magánszemélyről, akár egy vállalatról van szó.

Lidl – élen a példamutatásban

A Lidl mindig is egy innovatív vállalat volt, amely az elmúlt években megmutatta, hogy vásárlói, dolgozói, partnerei és a társadalom felé is tud példát mutatni. A vásárlók igényeit és a trendeket szem előtt tartva került bevezetésre először a Lidl mobilalkalmazás, majd a Lidl Plus applikáció, amely már több, mint másfél éve segíti a vásárlókat a felelősségteljesebb és egyszerűbb vásárlásban, miközben segíti a vállalatot ökológia lábnyomának csökkentésében is.

Spórolásra is tökéletes – megmutatjuk, hogyan csináld!

A Lidl Plus applikáció ingyenesen letölthető, a regisztrációt követően pedig máris elérhetővé válik a digitális hűségkártya és ezzel együtt számos szolgáltatás, amely megkönnyíti és leegyszerűsíti a bevásárlást.

  1. lépés – A regisztráció után add meg a kedvenc Lidl boltod nevét, így az ott elérhető promóciókról első körben értesülhetsz, de természetesen az országos bolthálózat akcióit is elolvashatod.
  2. lépés – Böngésszünk az akciós újságban lévő ajánlatokat. A legjobb árú termékeket itt tudjuk megtalálni, nagyon egyszerűen. Bátran válasszunk Lidl saját márkás termékeket, mert ezek a minőség mellett, verhetetlen áron kerülnek forgalomba. Érdemes az XXL kiszerelésű termékeket is átnézni, ha valamiből nagyobb mennyiségre lenne szükségünk. Ez a kiszerelés alacsony áron teszi lehetővé, hogy nagyobb mennyiséget vásárolj, így a következő alaklommal ezt a terméket ki is hagyhatod a listából, mert biztosan kitart egy ideig.
  3. lépés – A kuponok menüpontban aktiváljuk azokat a kuponokat, amelyekre szükségünk lehet a vásárlásnál. Természetesen, ha valamelyik kupon kimaradt, és mégis ilyen terméket vennénk, a boltban is egy pillanat alatt aktiválhatjuk azt.
  4. lépés – Kezdődhet a vásárlás, irány a bolt!

Digitális szórólap – több információ és több kedvezmény!

Az akciós szórólapok, újságok papíralapú változatánál sokkal több információt, segítséget, kényelmet vagy éppen kedvezményt tud nyújtani a digitális változat. A Lidl és a Lidl Plus alkalmazások együttes használatával ugyanis minden előnyét ki tudjuk élvezni a digitális világ előnyeinek.

A Lidl applikációban a részletes termékismertetők, akciók mellett, könnyedén készíthetünk bevásárlólistát. Pofonegyszerű, hiszen az ajánlatainknál, csak kattintani kell a kiválasztott termék melletti szívecskére, és máris rajta van a listánkon, de akár emlékeztetőt is küldhetünk magunknak egy-egy termékről, amit szeretnénk majd megvenni, ha a kis csengő ikonra koppintunk. A bevásárlólistán és az emlékeztetőn is pontosan látható az időszak, hogy a kiválasztott termék mikortól érhető el, így folyamatosan naprakészek lehetünk.

A Lidl Plus alkalmazáson belül érhetőek el a kuponok és a Kupon Plus is, amelyek még több kedvezményt és spórolási lehetőséget kínálnak. Az akciós újságban szereplő kedvezményeken felül a Lidl Plus felhasználójaként hetente átlagosan 10-12 extra százalékos vagy fix összegű kuponnal is spórolhatunk a bevásárlásaink során és minden vásárlást követően kaparós nyereménykártyát is kapunk, ami további kedvezményeket hozhatnak. A Kupon Plus pedig bizonyos összeghatárok elérését követően ajándék terméket vagy extra számla végi kedvezményt biztosít számunkra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik