Közélet

Mostantól 90%-kal kevesebb papírt használunk szórólapjaink gyártásánál

Az ALDI-nál az elmúlt években számos innovatív környezetvédelmi megoldást vezettünk be. A 2023-as évet is egy újabb, a fenntarthatóság felé vezető lépéssel kezdjük: 40-48 oldalas szórólapjaink mostantól csak online érhetőek el.

Online szórólapunk mindig kéznél van!

A weboldalunkon és applikációnkban is lapozgatható online szórólap nemcsak fenntartható megoldás, hanem kényelmes és persze mindig naprakész. Vásárlóink bárhol és bármikor tájékozódhatnak aktuális kedvező ajánlatainkról, sőt, applikációnkban még bevásárlólistát is készíthetnek. Mivel számunkra rendkívül fontos, hogy vevőinket teljeskörűen tájékoztassuk, ezért a hagyományos, papíralapú szórólapokat keresők számára továbbra is elérhető lesz a kiemelt ajánlatainkat tartalmazó kétoldalas flyer.

 

Környezettudatos megtakarítás

A nagy terjedelmű papír szórólapok kivonásával éves szinten közel 5000 tonna papírhulladékkal kevesebb keletkezik majd, és jócskán csökken karbonlábnyomunk is, hiszen az online szórólap és a kétoldalas flyer önmagában 60%-kal alacsonyabb környezetterheléssel jár. Így, hogy nem gyártunk sokoldalas papír szórólapot, a megtakarított összeg lehetőséget biztosít számunkra az áremelkedés fékezésére, illetve munkatársaink bérének növelésére.

Böngéssze ajánlatainkat online!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik