Közélet

Lőszereket találtak a halálos Ferihegyi úti baleset helyszínén

Lőszereket találtak a rendőrök abban a kocsiban, amiben ketten meghaltak vasárnap reggel a Ferihegyi úton történt balesetben – számolt be az Rtl Híradó című műsora. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért volt az utasoknál lőszer, de engedélyük nem volt rá, ezért a rendőrök nyomozást rendeltek el. A rendőrség továbbá azt is vizsgálja, hogy mi okozhatta a balesetet.

Még nem világos, hogy az autó miért sodródott át a szemből érkező busz sávjába. A helyszínen készült felvételeken mindenesetre látszik, hogy a buszsofőr, aki könnyebben megsérült, próbált lehúzódni és emiatt nekivezette a járművet a szalagkorlátnak.

A busszal ütköző személyautó eleje szinte teljesen eltűnt az ütközésben, melynek ereje akkora volt, hogy lebontotta a busz elejét is. Az autóban ülők életüket vesztették, a két középkorú, Pest megyei férfi holttestét a tűzoltók emelték ki a roncsból. A buszban a sofőrön kívül senki sem sérült meg, mert nem szállított utasokat.

A kocsiban talált lőszerekről a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztály a tévécsatornának azt írta, a „balesettel érintett gépkocsiban, illetve abból kiszóródva a rendőrök lőszereket találtak”, ezért lőfegyverrel és lőszerrel visszaélés miatt nyomozást rendeltek el az ügyben. Hogy pontosan mennyi és milyen típusú lőszert találtak, azt egyelőre nem árulták el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik