Közélet

Jakab Péter szerint Majka követhetné a példáját

Jakab Péter Facebook oldala
Jakab Péter Facebook oldala
Ő ugyanis már kilépett a Jobbikból, ám a rapper a TV2-nél továbbra is a NER-t szolgálja.

Jakab Péter először azt követően üzent Majkának, hogy kampányparizerével bekerült az Azt beszélik a városban című dalába. Már akkor levezette, miért tartja ellentmondásosnak a dal rendszerkritikus szövegét és azt, hogy a rapper közben a kormányközeli TV2-nél dolgozik, Szijjártó Péterrel barátkozik. Majka válaszul jelezte, nem barátkozik a külügyminiszterrel, de ha már barátság és munkahely, akkor Jakabot sem zavarta, hogy egy olyan pártot vezetett, amelynek tagjai vállalhatatlan kijelentéseket tesznek.

Jakab Péter, immár független parlamenti képviselőként és a Nép Pártján Mozgalom vezetőjeként Facebook-oldalán jelezte, szerinte Majka éppen róla vehetne példát.

Majka szerint nincs jogom kritizálni őt Szijjártó meg a TV2 miatt, mert a Jobbikban vállalhatatlan emberek vannak. Kedves Majka, én a Jobbikból kiléptem, amint világossá vált, hogy ez a párt összejátszik a Fidesszel.

A miskolci politikus szerint éppen ez a nagy különbség, mert a rapper még mindig a TV2-t tolja, és ezzel – ha akarja, ha nem – igenis a Fidesz hazug propagandáját népszerűsíti. Mészáros Lőrinc pénzén.

Utalva Majka legújabb dalára, jelezte, ez az a pénz, amiről nem egy város, hanem egy ország beszél, mert az övé (lenne), ám most

mégis Mészáros költi. Rád is. Szóval én azt hiszem példát mutattam. Otthagytam a Jobbikot, hogy egy jobb Magyarországot építhessek azokkal, akiknek valóban elegük van a rendszerből, és nemcsak énekelnek róla. Most te jössz.

Jakab Péter szerint az új dal egyébként tényleg jó, de amíg Majka is a rendszert szolgálja, valójában nem több, mint egy színházi díszlet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik