Közélet

Orbán Viktornak és Szijjártó Péternek adta utolsó válogatott mezeit Dzsudzsák Balázs

Orbán Viktor is ott volt Dzsudzsák Balázs válogatottbeli búcsúmeccsén vasárnap este a Puskás Arénában, és mint arról a hétfőn délelőtt közzétett Facebook-videója árulkodik, nem üres kézzel ment haza a győzelmet követően.

A válogatott korábbi csapatkapitánya a meccs után felkereste a miniszterelnököt és neki adta az első félidőben viselt mezét, egy másikat pedig átnyújtott barátjának, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek is. Feltehetően ez utóbbiban futhatott ki a második félidőre, mielőtt nem sokkal később lecserélték.

A videóból egyébként kiderült, Orbánnak megvan az a cipő, amit Dzsudzsák a 100. válogatottságán viselt. A kormányfő azt is elárulta, azóta a szekrényében őrzi.

Kapcsolódó
„Köszönöm a fogadtatást és a pálinkát is!” – Dzsudzsák Balázs búcsúja a könnyektől a nagyobb klubkarrierről álmodó szurkolókig
A görögök ellen kezdte, ellenük szerezte első gólját, és most ellenük búcsúzott Dzsudzsák Balázs, aki 109 szereplésével immár egyedül csúcstartó a magyar válogatottban. A szurkolók maximálisan elismerik a válogatottért tett erőfeszítéseit, de a megkérdezettek mind kissé csalódottan állapították meg: klubszinten több volt benne.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.