Közélet

Soha nem volt még ilyen egyszerű a spórolás

Lidl
Lidl
A spórolás mindig nagyon fontos eleme egy háztartás vezetésének, de talán a mostani nehéz időkben érdemes még nagyobb figyelmet szentelni a tudatos vásárlásnak, és az alapanyagok gazdaságos felhasználásának.

A Lidl áruházlánc elkötelezte magát a vásárlói felé, hogy mindig a legjobb ár-érték arányú termékeket kínálja a számukra. Mottójukat a “Minden jót, jó áron!” folyamatosan szem előtt tartva próbálják kiszolgálni vásárlóik igényeit, miközben újabbnál újabb lehetőségeket keresnek arra, hogy még inkább megkönnyítsék a vásárlók mindennapjait.

Spórolási tippek a Lidl-től!

Ez az új kezdeményezés a Lidl egy újabb lépése a vevői felé – megkönnyíteni a háztartásvezetést és a lehető legtöbbet kihozni a konyhapénzből. Olyan tippeket gyűjtöttek össze, amelyet bárki könnyedén alkalmazhat, hogy minél gazdaságosabban bonyolíthassa a vásárlásait a diszkontáruház üzleteiben, és természetesen a vásárlás után is számíthatunk a Lidl segítségére. A lidl.hu/sporolasitippek oldalon és a Lidl Magyarország Facebook oldalán „Pénztárabarát receptekkel” és különféle „Perselytippekkel” egyszerűsítik a háziasszonyok teendőit, hogy a lehető legfinomabb ételekkel tudják kényeztetni a családjukat, miközben tudatosan spórolnak is.

Készítsünk bevásárlólistát

A bevásárlólista megírása nemcsak abban segít, hogy ne felejtsünk el semmit, hanem abban is, hogy tényleg azokat a termékeket vásároljuk meg, amelyekre szükségünk lesz. A lista megírása előtt gondoljuk végig, hogy miket szeretnénk készíteni reggelire, ebédre, vacsorára, és ez alapján állítsuk össze a bevásárlólistát. A kész listával pedig pillanatok alatt bevásárolhatunk, és a pénzünk mellett időt is spórolhatunk.

Lapozzuk át az akciós újságot

A bevásárlólista elkészítéséhez használjuk a szombatonként megjelenő, következő hét csütörtöktől érvényes akciós újságot. Remek tippeket kaphatunk arra is, hogy mit főzzünk, hiszen az akciós termékek ötleteket is adhatnak. Miért ne főznénk az akciós alapanyagokból? A heti akciókban a legjobb alapanyagokhoz juthatunk hozzá még jobb áron.

Lidl

Menjünk vásárolni az akciós napokon

Ha tehetjük, válasszuk a hétfőt és a csütörtököt bevásárlásra. Ilyenkor van az akcióváltás, és kihasználhatjuk a bőséges kínálat lehetőségeit. A Lidl hétvégi akcióival is sokat spórolhatunk, de szerencsére a hét minden napján találkozhatunk kedvezményes árú termékekkel.

Keressük a neon ártáblákat és az „őrületes Lidl ár” táblákat

A neon „akciós ár” vagy „szuper ár”, illetve az „őrületes Lidl ár” feliratú táblák segítségével kifejezetten olcsón juthatunk hozzá egyes termékekhez. Érdemes figyelni ezeket a feliratokat. Nem is hinnék mennyivel több pénz marad így a pénztárcákban.

Figyeljük az akciós tematikus heteket

Az étkezéseinket változatosabbá tehetjük különböző nemzetközi konyhák termékeivel. Ezeket érdemes a tematikus heteken megvásárolni. Ilyenkor olyan különlegességek is kaphatóak, amelyek a mindennapokban nem, és az áruk is nagyon kedvező.

Válasszuk az „Együtt olcsóbb” akciókat

Biztosan nem kell bemutatni senkinek az egyet fizet kettőt kap; kettőt fizet hármat vihet akciókat. Mi lenne jobb egy olyan vásárlásnál, hogy az egyik termékért nem is kell fizetni.

Használjuk minden bevásárlás során a Lidl Plus applikációt

Akik már használják a Lidl Plus alkalmazást, azok pontosan tudják, hogy a fizetéskor leolvasott hűségkártya minden alkalommal kizárólagos kedvezményt nyújt. Emellett extra százalékos vagy fix összegű kuponokkal is csökkenthetjük a számla végösszegét. Nyereményjátékkal, pontgyűjtéssel vagy Kupon Plus felhasználásával még többet spórolhatunk.

A Lidl Plus applikáció segítségével, a Lidl partnerei kínálatából is kedvezményekben részesülünk. A spórolás így a mindennapi szükségletektől kezdve egészen a szezonális kényeztetésekig is kiterjedhet.

Lidl

Válasszuk a Lidl saját márkás termékeit

A sajátmárkás termékek minőségben és árban is a legjobbat kínálják. Az általuk képviselt kedvező ár-érték arány tükrözi a Lidl alapvető filozófiáját: Minőség, frissesség, ár, egészség. Érdemes kipróbálni őket, a családunk és a pénztárcánk is meghálálja.

Ne dobjunk ki semmit

Figyeljük az élelmiszerek minőségmegőrzési idejét és azt fogyasszuk el előbb, ami gyorsan lejárna. Ha pedig túl sokat főztünk és nem fogyna el, fagyasszuk le. A maradékok felhasználására szuper recepteket, ötleteket találhatunk (pl. megmaradt gyümölcsökből turmix), így nem csak a pénztárcánkkal, de a környezetünkkel is jót teszünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik