Közélet koronavírus

Kitiltották Dúró Dórát a kormány Facebook-oldaláról

Palágyi Barbara / 24.hu
Palágyi Barbara / 24.hu
Egy kommentet írt, amiben a kötelező oltás és a „Covid-diktatúra” ellen tiltakozott.

Indulatos Facebook-posztban számolt be róla Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese, hogy kitiltották Magyarország Kormánya hivatalos Facebook-oldaláról. A politikus azt írja, azt követően került sor a tiltására, hogy a kormány egyik járvánnyal foglalkozó posztja alá írt egy kommentet, amelyben „a kormány koronavírusról mondott hazugaságai és tények” voltak olvashatók.

Dúró Dóra szerint ez arra világít rá, hogy a a „cenzorokat” zavarta hogy a Mi Hazánk aláírásgyűjtése, melyet a kötelező oltások és a gyerekek oltása ellen indítottak, közel 6000 lájkot kapott, dacára annak, hogy csak kommentként jelent meg a bejegyzés alatt. A posztja alatt képernyőfotón el is helyezte a kommentet, amikor az még látható volt a kormány oldalán, egy „Hagyják békén a gyerekeinket!” című bejegyzést linkelt a pártja hivatalos oldaláról.

A Mi Hazánk Mozgalom nyíltan oltásellenes politikát képvisel, nemrég egy választási nagygyűlésnek is beillő tömegtüntetést is tartottak, ahol a kötelező oltás és a „Covid-diktatúra” ellen tüntettek.

Kapcsolódó
Magyarország egyetlen oltatlan miniszterelnök-jelöltjével rúgta be a kampányát a Mi Hazánk
Dolgok, amiket biztosan nem szeretnének: Covid-diktatúra, vakcinaterror, Orbán, ellenzék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik