Közélet

Czeglédy Csabát indítja a DK a szombathelyi előválasztáson

Balogh Zoltán / MTI
Balogh Zoltán / MTI

Czeglédy Csabát indítja a Demokratikus Koalíció a Vas megyei 1. számú választókörzetben az ellenzéki előválasztáson – írja az Ugytudjuk.hu.

A szombathelyi hírportál egy fotót is közölt egy, a DK fejlécével ellátott szórólapról, amelyen bemutatják a jelöltet. Ebből többek között az derül ki, hogy az ügyvédként is dolgozó Czeglédy két gyermek apja, Haladás-szurkoló és „szenvedélyes hosszútávfutó”.

Az önkormányzati képviselő az Ugytudjuknak megerősítette a hírt és azt mondta: „Hatalmas megtiszteltetés, hogy a DK engem indít az előválasztáson, és bízom benne, hogy a baloldali közösség bízik és bizalmat szavaz majd nekem.”

Bár hivatalosan még nem jelentették be, de Ungár Péter LMP-s országgyűlési képviselő korábban arról beszélt, hogy szívesen indulna az előválasztáson ugyanebben a körzetben, így ő lehet Czeglédy egyik ellenfele.

Kapcsolódó
Jelölteknek látszó politikusokat mutat be a DK, de a párt szerint ők csak erős emberek
Elvileg még semmilyen megegyezés nincs a 106 közös ellenzéki jelöltről, miközben megjelent egy kiadvány, amelyben politikusok arca szerepel egyes választókerületek mellett. A DK szerint ők csak helyi erős emberek, nem mindenkiből lesz jelölt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik