Közélet

Kubatov: Hadházy, te egy hitvány ember vagy

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu

Mint pénteken megírtuk, Hadházy Ákos és az Országos Mentőszolgálat között kisebb harc tört ki a politikus egyik állításával kapcsolatban. A független parlamenti képviselő hozzászólása alatt aztán váratlan vendég jelent meg: a Ferencvárosi Torna Club Facebook-oldala. „Hitvány ember vagy. Pont” – írta valaki a Fradi nevében a poszt alá. Mint kiderült, véletlenül kommentelt oda valaki, aki hozzáfért az FTC oldalához is, a klub pedig ezt így kommentálta: „A hibát a kolléga elismerte, ezért megrovást kapott. Az ügyet az FTC lezártnak tekinti.”

Úgy tűnik, a klub elnöke, Kubatov Gábor azonban mégsem tekinti annak. A Fidesz pártigazgatója és alelnöke ugyanis szombaton folytatta a témát, közölve, hogy ő is hitványnak tartja Hadházyt.

„Tegnap a Fradiban dolgozó egyik kollégámnak elfogyott a türelme. Hadházy Ákos ugyanis a koronavírus-járvány legnehezebb napjaiban, politikai haszonszerzés céljából a magyar életekért nap mint nap harcoló mentősökre támadt. Hazugságokkal gyalázta, sértegette a mindennapok hőseit. Az FTC-t igyekszünk távol tartani a politikai kinyilatkoztatásoktól, ez nálunk alapelv. Kollégám figyelmetlen volt, hibázott, amikor magánvéleményét, véletlenül a klub nevében kommentelte. Én azonban egyetértek vele:

HADHÁZY, TE EGY HITVÁNY EMBER VAGY! PONT!

írja a Facebookon Kubatov.

Hadházy kommentben reagált képviselőtársa megjegyzésére: „Azt azért árulja már el, tisztelt képviselő úr, hogy miként támadtam én az életekért küzdő mentősökre!? Én mindössze – egy mentős által nekem küldött képpel – rámutattam arra, hogy az OMSZ vezetése nem mond igazat, mert a mentősök leterheltsége sokkal nagyobb, mint amit beismernek. Hitványság lenne rámutatni a valós problémákra? A tegnap óta a propagandából áradó szenny csak meggyőzött róla, hogy igazam van.

A mentősök is, de az egész ország is megérdemelné végre az őszinte beszédet, de önök pont ettől rettegnek!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik