Közélet

Dúró Dóra: Na, ezért kellett darálni!

Szerinte ez vezetett el az alkotmány újabb módosításáig.

Na, ezért kellett darálni: így elértük, hogy az Alaptörvénybe kerül, hogy az anya nő, az apa férfi, az állam pedig garantálja a gyermek születési nemének megfelelő, háborítatlan fejlődését, azaz pl. a homoszexuális propaganda óvodai tiltását, és a deviáns párok sem fogadhatnak örökbe gyermeket ezután.

Így kezdi Facebook-bejegyzését Dúró Dóra. A Mi Hazánk elnökhelyettese emlékeztet rá, a „darálós figyelemfelhívás” nélkül hiába javasolta tavaly az óvodai propaganda tiltását egy szakszerű indítványban, a Fidesz is leszavazta azt, amikor pedig augusztusban újra benyújtotta, napirendre sem tűzték.

Szerinte van még bőven feladatuk, mert

a deviánsok garázda felvonulását ugyanúgy tiltani kéne, ahogy a szivárványos zászlók önkormányzati kitűzését is.

Mint írta, eddig hiába követelték a kormánytól a homoszexuális tartalomra utaló jelzés bevezetését a filmeknél, tévés műsoroknál „a gyermekek egészséges fejlődése érdekében”,

ellenben az LMBTQP-lobbi nyomására számos szervezetet és propagandakiadványt közpénzzel támogatott a kormány.

Dúró Dóra szerint a könyvdarálással a Mi Hazánk irányította rá a figyelmet „erre az agresszív nyomulásra”, pártja kényszerítette ki, hogy a kormány lépjen.

Ez az eset ékes példája annak, hogy miért van szükség a Mi Hazánkra és a radikalizmusra a politikában: faltörő kosként megyünk előre, és a támadásokat vállalva érvényesítjük az igazságot, amitől gyarapodni tud a nemzet!

Dúró Dóra sajtótájékoztatón tépett szét egy újabb mesekönyvet
Talált egy másik mesekönyvet is, ami szerinte homoszexuális propaganda.

Kiemelt kép: Farkas Norbert / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik