Közélet

Pécsma: Hoppál Péter miatt buzizó fideszes nyugdíjasok rohanták meg a pécsi egyetemet

A Pécsma tegnap arról írt, hogy Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselő kiakadt az Emberség Erejével Alapítvány (EEA) érzékenyítő programján, amelyen a a lap szerint középiskolások szembesülhettek azzal a ténnyel, hogy léteznek azonos nemű párok és emberhez méltó életet szeretnének élni.

Ma pedig azt írják, hogy a fideszes média cikkei és posztjai után „fideszes nyugdíjasok” rohanták meg a kommunikációs tanszéket, és számon kérték az erről posztoló Polyák Gábor kollégáin, miért engedik be „ide a buzikat”.

Polyák azt írja,

Hoppál Péter, bukott fideszes politikus, egyelőre országgyűlési képviselő nem mellesleg a PTE adjunktusa a Facebookon nem túl burkoltan azt javasolja, hogy az Emberség tagjait, mint a gyerekek megrontóit fojtsuk vízbe.

Majd hozzáteszi, hogy

az egyetem hogy tűrheti el, hogy egy oktatója, legyen bár történetesen országgyűlési képviselő, uszítson? Az egyetem miért fél attól, hogy a falai között az emberi jogokról beszélnek? Az a dolgunk, hogy most is elmondjuk a diákjainknak, hogy amit maguk körül látnak, az nem végleges, főleg nem normális, hogy kölcsönös tisztelet és megértés nélkül nincs társadalom. Én erről ne beszéljek, Hoppál meg bibliai idézetbe bújtatva, fideszkeresztényi módon gyűlölködhessen?”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik