Közélet

Gréczy: Nem a zaklató, hanem az áldozat vagyok

Csütörtök délután a Klubrádió vendége volt Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő, aki az Index tudósítása szerint a műsorban többek közt azt mondta:

én ebben nem a zaklató, hanem az áldozat vagyok.

A politikus szerint olyan hírbe próbálják belekeverni, ami hazugság, úgy véli, egy hazug történetet kreálnak a képek köré.

Pornográf képek jelentek meg a DK-s Gréczy Zsoltról
A politikust zaklatással vádoló üzentekhez most meztelen képek sorát csatolták ismeretlenek.

Azzal kapcsolatban, hogy a Mi Hazánk egyik munkatársa videón mondta el, hogy zaklatta őt a DK-s képviselő, Gréczy most azt mondta, a nő elfelejtette mondani, hogy nem ő jelentkezett nála, hanem a nő jelölte be, és a beszélgetéseik soha semmilyen intim elemet nem tartalmaztak. Elmondása szerint nyolc napon át váltottak üzeneteket.

A csütörtökön több szerkesztőséghez eljuttatott fotókkal kapcsolatban a politikus annyit mondott, hogy amikor a Borkai-botrány javában zajlott, akkor Fideszhez köthető körökből megüzenték, hogy

jön a bosszú, jön a visszavágás, Gréczy Zsolt készüljön, ő lesz a célpont.

Elmondása szerint soha nem ivott, nem kábítószerezett, nincsenek korrupciós ügyei, valamint soha nem zaklatott senkit. Gréczy leszögezte, a zaklatási ügy nem létezik, mivel személy sincs a történet mögött.

Mai szemmel már nem csinálnám meg ezt a képet, nem tölt el boldogsággal, ami ez ügyben megjelenik

– fogalmazott Gréczy, aki azt állítja, hogy a Fidesz ismerte ezeket a képeket, így semmi más feladatuk nem volt, mint legyártani egy történetet.

Kiemelt kép: Marjai János / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik