Közélet

Rogán-Gaál Cecília, Mészáros Beatrix és a Mikulás jelenlétében nyitott meg a MikulásGyár

Tizenötödik alkalommal nyitott meg a MikulásGyár karácsonyi jótékonysági akció pénteken a budapesti Millenáris parkban, ahol december 21-ig családi programokkal is várják az adományozókat.

A megnyitón részt vett a finn Mikulás is, akivel vasárnap és december 6-án is találkozhatnak a MikulásGyár látogatói – közölték a szervezők pénteken az MTI-vel, amely idézi Rogán-Gaál Cecíliát, a Nakama&Partners ügyvezetőjét, aki a megnyitón elmondta: idén is az a céljuk, hogy minél többen csatlakozzanak a karitatív akcióhoz, ehhez pedig igyekeztek a lehető legszínesebb műsort összeállítani, hogy igazi családi program legyen a MikulásGyár meglátogatása.

Az állami hírügynökség tudósítása szerint az akcióhoz idén kiemelt támogatóként csatlakozott a Mészáros Csoport, amely az adományozás mellett 1300 rászoruló gyermeket lát vendégül a Fővárosi Nagycirkuszban. A Mészáros Csoport dolgozói aktívan is részt vesznek a MikulásGyár támogatásában, adománygyűjtéssel és önkéntes munkával segítik a rendezvényt – foglalta össze Mészáros Beatrix, az Opus Global Nyrt. igazgatósági elnöke, Mészáros Lőrinc lánya.

Az első ajándékok minden évben külföldről érkeznek a MikulásGyárba, idén a finn Mikulás otthonából, Rovaniemi városából küldték az első csomagot a település vezetői. A karitatív akcióban a szervezők mellett önkéntesek százai segítik az alapítvány munkáját, számos cég csapatépítő eseményként vállal szerepet a gyűjtésben, szortírozásban.

Kiemelt képünkön Sárközi Edit, a NKM Nemzeti Közművek Zrt. vezérigazgatója, Matyi Alexandra, az Alexandra Könyvkiadó ügyvezető igazgatója, Rogán Cecília, a Nakama & Partners ügyvezetője, Zsolnai Endre, a MikulásGyár alapítója, Kardos István, a Magyar Vöröskereszt főigazgatója, Joulupukki, a lappföldi Mikulás, Mészáros Beatrix, az Opus Global Nyrt. igazgatósági elnöke, a Mészáros Csoport vezetője és Glázer Tamás, a Millenáris Park Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a fővárosi Millenárison. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik