Közélet

Kórházban tartóztatták le a hároméves kisfiával végző kunszentmártoni anyát

Kórházba vitték a hároméves kisfiával végző kunszentmártoni nőt – tudta meg a 24.hu. Az asszonyt jelenleg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház pszichiátriai osztályán kezelik. Az ügyében eljáró nyomozási bíró nem sokkal tíz óra előtt érkezett az intézménybe, hogy meghallgassa. Ezek után dönt majd csak az anyuka letartóztatásáról, amire várhatóan hétfőn a kora délutáni órákban sor is kerül.

A felfoghatatlan gyerekgyilkosság múlt pénteken történt. Sajtóinformációk szerint az édesapa éppen óvodába vitte a másik gyereküket, amikor a felesége késsel rátámadt a kisebb gyerekükre, Péterre.

Amint a férfi hazaért és meglátta, mi történt, felkapta a vérző gyereket és a közeli presszóba rohant segítséget kérni. Hiába érkezett gyorsan a helyszínre egy mentőautó és egy mentőhelikopter is, már nem tudták megmenteni a kisfiú életét. A rendőrök, az anyát, T. Júliát az otthonában fogták el.

A kényszerintézkedésről szóló döntés után frissítjük a cikket.

Frissítünk!

A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója 30 napra rendelte el a kisfiát 19 cm pengehosszúságú késsel mellkason szúró nő letartóztatását. A végzés nem végleges. Az asszony védője elsődlegesen szabadlábra helyezés, másodsorban enyhébb kényszerintézkedés elrendelése érdekében fellebbezett, így a kérdésben a Szolnoki Törvényszék dönt majd.

 

Kiemelt kép: Donka Ferenc /MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik