Közélet

Boxerrel vertek véresre egy 11 éves fiút egy budapesti iskola mellett

Egy apa osztott meg egy bejegyzést szerdán egy nyilvános Facebook-csoportban, melyben azt írta:

11 éves gyermekemet pont egy hete az iskola melletti játszótéren, boxerrel felfegyverkezve megverte egy 8-os iskolatársa. A fiam az iskolába szaladt vissza segítség nyújtás miatt, miután lerúgta magáról támadóját.

A Népszava azt írja, az apa képeket is csatolt, amelyek alapján valóban brutálisan bántalmazták a fiút. A gyermek testét zúzódások borították, koponyáján pedig több vérző seb is volt. Az esetről beszámoló Városi Kurír szerint szerint a fiút a Szent János kórház baleseti ambulanciáján látták el. A lap úgy tudja, a diák kicsúfolt egy lányt, akinek 14 éves barátja „megbosszulta” mindez.

Az apa feljelentést tett a rendőrségen, elmondása szerint azonban a támadó még mindig a budapesti Kelenvölgyi Általános Iskolába jár, áldozata pedig fél elhagyni a termet, nehogy találkozzon vele.

Az iskola igazgatója a Népszavának azt mondta, mivel az incidens az iskola, tehát az intézmény területén kívül történt, a hatályos jogszabályok alapján nem indíthatnak fegyelmi eljárást az érintett tanuló ellen.

Én voltam az, aki elsőként rohant a gyerekeket szétválasztani, de hivatalosan nem tehetünk többet

– mondta Benis Andrea, aki megerősítette, hogy az ügyben már vizsgálódik a rendőrség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik