Közélet

A Magyar Telekom arra kérte Baranyi Krisztinát, váltson másik színre a kampányában

A Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója levélben kérte Baranyi Krisztinát, a IX. kerület ellenzéki polgármester-jelöltjét, hogy cserélje le hirdetéseiben a magenta színt.

A politikus által a Facebookon közzétett levélben Kutas István úgy fogalmaz,

mi a Telekomnál szeretjük a magenta színt, ezzel különböztetjük meg magunkat a versenytársainktól. Van magenta pólónk, cipőnk és minden reklámunk és boltunk magentában úszik. Örülünk, hogy Önnek is tetszik ez a szín, de szerintünk sok kedves ügyfelünk számára megtévesztő lehet, ha Ön is ezt használja a hirdetéseiben. Tudjuk, hogy markáns és jó szín, de kérjük váltson egy másik árnyalatra.

Baranyi Krisztina öt pontban felelt a Magyar Telekom megkeresésére:

  1. Én is szeretem a magenta színt.
  2. Ezzel különböztetem meg magam a politikai versenytársaimtól.
  3. Van magenta cipőm, dzsekim, zászlóm, matricám és minden kampányanyagom magentában úszik
  4. Örülök hogy a Telekomnak is tetszik ez a szín és velem együtt azt gondolja hogy ez a markáns és jó szín alkalmas a figyelemfelkeltésre.
  5. Sok kedves választó számára megtévesztő lehetne, hogy a Magyar Telekom is hasonló színt használ mint én, ha indulna a választáson.

Mivel azonban a Magyar Telekom nem indul a választáson, én nem kérem őket hogy váltsanak másik színre. Cserébe ígérem, hogy nem fogok internet előfizetést és telefonokat árulni

– írta a posztban az ellenzéki jelölt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik