Közélet

A győr-szabadhegyi iskola korábbi igazgatója is meghalt a mezőörsi balesetben

Megírtuk, négy ember meghalt egy személyautóban a 81-es úton Mezőörs közelében, miután az autójuk hétfő délután összeütközött egy papírszállító kamionnal. A Kisalföld beszámolója szerint a Szabadhegyi Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola és Gimnázium két elismert tanára, Wöller László és Wöller Lászlóné Erika, és egy baráti házaspár hunyt el a hétfői balesetben. Wöller László korábban a „piros” iskola igazgatója volt. A pedagógusok ültek hátul.

Habár a pedagógusok két éve nyugdíjba vonultak, de az utolsó pillanatig részesei voltak iskolájuk életének. Erika tavaly még óraadó volt, idén augusztusban pedig az órarend összeállításánál is segített – írja a Kisalföld.

Erika countrytánccsoportba járt, múlt hétvégén is nyugdíjas Ki mit tud?-ra ment a győri tánccsoport, busszal utazott szinte mindenki, kivéve Erikát, Lászlót, Beátát, illetve az ő párját, Zoltánt.

A lap megemlíti, hogy Wöller Lászlót igazgatóként szerették, tisztelték a kollégái. A mostani igazgató, Rémi Péter elhatározta, a temetés napján ha kell, fél napig lesz csak tanítás, hogy mindenki el tudjon menni a pedagógusok temetésére.

kiemelt kép: szkk-gyor.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik