Közélet

Élete első almás pitéjét sütötte meg a hódmezővásárhelyi fideszes képviselő

Elképesztő horderejű kampányhírekkel szolgál a helyi sajtó.

Talán egyetlen médium sem követi olyan lelkiismeretesen a Fidesz önkormányzati jelöltjeinek mindennapjait, mint a Promenád nevű portál teszi Hódmezővásárhelyen. Az elmúlt időkben az olvasók a következő hírekről értesülhettek:

  • Szilvás pitét sütött Galambos Kornélné D. Szabó Katalin, a kormánypárt béke-telepi képviselőjelöltje. A politikus nem csak az aláírásgyűjtésben, hanem a konyhában is jeleskedik. „A szüret eredménye: elkészült a finom szilvalekvár és a szilvás pite!” – tette közzé Facebook-oldalán.
  • Palacsintával kínálták meg aláírásgyűjtés közben Rapcsák Katalint, aki a Fidesszel szövetséges Szeretem Vásárhelyt mozgalom képviselőjelöltje. „A mai ajánlók gyűjtése kulináris élvezetekkel is társult Rébeli Szabó János szűcsmester szabad lángon, mangalicazsíron sütött áfonyalekváros palacsintájával” – osztotta meg Facebook-oldalán.
  • Megsütötte élete első almás pitéjét Kószó Péter fideszes önkormányzati képviselő. „Sok idő fog még eltelni, hogy újra belevágjak, de Mátyás testvér szomszédom nyári almájának ebben volt a legjobb helye!” – írta a Facebookon.
  • Őszies napsütésben indult Galambos Kornélné aláírásgyűjtése. „Őszies napsütésben indítottam az aláírásgyűjtést! 🌞🍁” – írta Facebook-oldalán.

A további hírek közt értesülhetünk arról, hogy Havasi Katalin hódmezővásárhelyi gyermekorvos a Facebook-oldalán arról írt, hogy „az első 1000 nap a fogantatástól a gyermek 2 éves korán túl tartó, kiemelkedően fontos időszak”, ekkor lehet megalapozni a helyes táplálkozást. A cikkből az már nem derül ki, hogy Havasi Katalin a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezetének elnöke.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik