Közélet

Nagy Blanka belépett a Momentumba

Belépett a Momentumba Nagy Blanka – közölte hétfőn Facebook-oldalán a diáktüntetőként ismertté lett diáklány, aki ősszel képviselőjelölt lesz Kiskunfélegyházán.

S hogy miért rájuk esett a választásom? Azért, mert bennük láttam egy olyan lehetőséget amely a változás irányába tudja terelni a jelenlegi helyzetet. Szimpatikusnak találtam, hogy egy olyan pártról van szó amely most kezdi felépíteni a múltját, a jelenét s a jövőjét. Számomra fontos, hogy egy olyan csapattal dolgozzak együtt, akik pontosan tudják, hogy a mai 21. századi embernek miféle életmódra, világra van szüksége.

Hozzátette, a Veled a Városunkért Egyesületben továbbra is folytatja a munkát, azt pedig nem szeretné, ha bárki is azt gondolná, hogy átverte.

bár a testemet s lelkemet lilába borítottam, a szívem piros-fehér-zöld marad, melyben a sárga s a kék is helyet kap, melyek az Európai Unió színei.

Nagy Blankáról augusztus közepén írtuk meg, hogy feljelentették a szüleit. A helyi családsegítő szolgálattól kaptak levelet, ami szerint egy ismeretlen személy feljelentette őket, hogy testvéreit kifogásolható körülmények között nevelik. Nagy Blanka szerint ezzel akarják ellehetetleníteni a kampányát.

MÁTÓL A MOMENTUM TAGJAKÉNT KÜZDÖK A KORMÁNY ELLENLassan egy éve annak, hogy egy ország (s olykor nem csak a hazai'…

Közzétette: Blanka Nagy – 2019. augusztus 26., hétfő

Kiemelt kép: MTI/Mónus Márton

Ajánlott videó

Olvasói sztorik