Közélet

Az életéért küzd egy 16 hónapos baba, akit az anya barátja bántalmazott

Szörnyű történetről ír a Mirror, amiből egy tanulságot biztosan le lehet vonni: ha valaki összejön valakivel, aki pedofil ügybe keveredett korábban, az lehetőleg ne hagyja egyedül a gyerekét a gyanús alakkal. Főleg akkor ne, ha egy 16 hónapos gyermekről van szó.

Egy Katie névre hallgató alabamai anya viszont nem gondolkozott ezen korábban, aminek az lett a vége, hogy a kisfia kórházban küzd az életéért. A bulvárlap onnan tud az ügyről, hogy mivel a nőnek nincs megfelelő biztosítása, ezért egy közösségi adományozó oldalon gyűjt a baba kezelésére.

Belegondolni sem szeretnénk, hogy mit művelhetett a csecsemővel az anya barátja, Shaw Wesley Averett, azonban az orvosok közlése szerint a gyerek nemi szerve is sérült, és egyértelmű, hogy „szexuális kínzásokat” élt át. A kisfiú jelenleg mesterséges kómában van, mert az agya is megsérülhetett.

A férfit július 18-án tartóztatták le, de 19-én már ki is jött a börtönből, miután kifizette a 90 000 dollárban (26,5 millió forint) meghatározott óvadékot.

Averett mindent tagad, a tárgyalása augusztus 15-én kezdődik.

Kiemelt kép: Shelby County Police

Ajánlott videó

Olvasói sztorik