Közélet

Puzsér nem indul az ellenzéki előválasztáson

A múlt héten derült ki, hogy a Momentum is főpolgármester-jelöltet állít, így akkor még úgy tűnt, hogy az ellenzéki előválasztáson hárman indulnak majd: Kerpel-Fronius Gábor, a Momentum XIII. kerületi pártszervezetének elnöke, Karácsony Gergely és Puzsér Róbert. Utóbbi azonban a Magyar Hang cikke szerint szinte biztosan nem vesz részt az ellenzéki előválasztáson.

A publicista hétfő reggel azt közölte Facebook oldalán, hogy nem vesz részt ebben az általa bohózatnak nevezett megmérettetésben, hacsak nem változik meg számos dolog a kerületi jelöltségek elosztásától kezdve egészen az előválasztás technikai lebonyolításáig.

Puzsér kellemes előválasztást kívánt „az ellenzéket daráló ellenzéknek” és azt üzente, hogy „októberben találkozunk”, vagyis a publicista nem lép vissza, továbbra is főpolgármester szeretne lenni, csak az előválasztásból maradhat ki. Azaz jelenleg úgy tűnik, hogy idén ősszel három jelölt is lesz Budapest élére: Tarlós István, az ellenzéki előválasztás győztese, illetve Puzsér Róbert.

Puzsér Róbert Facebook-bejegyzése alább olvasható:

Fotó: Bielik István / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik