Közélet

A CÖF meghirdette a virtuális Békemenetet

Nyolcadik Békemenet – így kezdődik a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye. A május 26-ai Európai Parlamenti választást ugyanis

virtuális Békemenetnek hirdették meg.

Az álcivilek arról írnak, hogy „védjük meg Magyarországot és Európát mindazoktól, akik gyökerestől kívánják kitépni az európai civilizáció értékeit az öreg kontinens földjéből. Szavazzunk azokra, akik szerint hazánk és családjaink szent oltalmat érdemelnek. Vonuljunk be a történelembe úgy, hogy gyermekeink, unokáink büszkék lehessenek ránk. Pártérdekekért, júdáspénzért, brüsszeli megélhetésért, hatalmi pozíciókért nem árultuk el országunk jövőjét.”

Továbbá kérik a kormány kedvenc civiljei , hogy

ismerjük fel, hogy kontraszelektált politikusok ránk szabadították a muszlim világ zsoldosait. Európai polgárok pénzéből finanszírozzák a háttérbe megbúvó birodalmi törekvéseket. A cél Európa lakosságának kicserélése. A múlt és jelen gyarmatosítóinak a világháborúkat kirobbantó országok jelenlegi vezetőinek semmi sem drága.

Csizmadia László a CÖF-CÖKA kuratóriumának elnöke így zárja a közleményt: „Most a magyarok szavazataikkal a józan európai polgárokkal vállvetve megmenthetik Európát a bukott angyaloktól. Európa a miénk a görög-, római-, zsidó- és keresztény kultúra birtokosaié. Üzenje ezt a virtuális békemenet minden tagja a szavazatával!”

Fotó: MTI / Beliczay László

Ajánlott videó

Olvasói sztorik