Közélet

Vascsővel vertek halálra kamaszok egy hajdúhadházi nyugdíjast

A Bors cikke szerint négy 15 és 17 év körüli kamasz gyilkolt meg szombaton egy nyugdíjas férfit Hajdúhadházon. A lap szerint a négy fiú vascsővel és maszkokkal felfegyverkezve rontott rá az idős házaspárra. Könnyű prédának gondolhatták őket, mert a házaspár női tagja kerekesszékkel közlekedik.

Az elkövetők valószínűleg nem számítottak rá, hogy kutya őrzi a házat.

Imre az ugatásra ment ki az udvarra. Ahogy szembe találta magát azokkal a suhancokkal, próbálta útjukat állni, hogy Julikát védje

– mondta a Borsnak egy szomszéd. A férfinak esélye sem volt, a tinik egy ütéssel leterítették, a gyilkos fegyverként használt csövet egyikük nagymamájának telkén elásták, magára hagyva a haldokló, idős embert.

Az áldizat feleségének még volt annyi lélekjelenléte, hogy üzenetben segítséget hívjon, a lap szerint az asszonyra most egyik gyermeke vigyáz. A gyilkos fiúkat 30 napra előzetes letartóztatásba helyezték. Az egyik elkövető nagymamája a Borsnak azt mondta:

Nem ilyennek neveltük őt! Hogy tehetett ilyet, és miért csinálta? Sosem szenvedett semmiben hiányt. A szülei keményen dolgoznak, hogy ő és a testvérei rendesen nevelkedhessenek. Valósággal sokkot kaptunk, amikor a rendőrök kijöttek hozzánk, és megtudtuk, miért viszik el Patrikot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik