Közélet

Szerdán hajnalban fagy, pénteken délután 22 fok

Túlnyomóan derült, napos idő várható kedden, de délutántól északkelet felől egyre vastagabb felhőzet érkezik, és késő este Szabolcs-Szatmár-Bereg, Hajdu-Bihar és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében már helyenként gyenge eső, zápor is előfordulhat – áll a Kiderül időjárás-jelentésében. Az északkeleti, északi szelet a Zempléni-hegység környékén és az Észak-Alföldön erős lökések kísérik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 és 18 fok között alakul. Késő estére 6, 12 fokra hűl le a levegő.

Szerdán napközben már nagyobbrészt erősen felhős időre számíthatunk, tartósabb napsütés délelőtt nyugaton valószínű. Keleten elszórtan, nyugaton néhol várható zápor. Az északkeleti, északi szél elsősorban északkeleten erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 17 fok között valószínű.

A héten pénteken lesz a legmelegebb, akkor a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul. A hétvége sem ígérkezik rossznak, szombaton 19, vasárnap 21 fok lehet.

Kiemelt kép: Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik