Közélet

Orbán Viktor leváltotta régi harcostársát

Elbocsátó, szép üzenetet küldött párttársának.

László Tamás Facebook-oldalán tette közzé a miniszterelnöktől  kapott fejléces levelet, amelyben Orbán Viktor megköszönte eddigi szolgálatait. A kormányfő méltatta a fideszes választókerületi elnök áldozatos munkáját, de mint írta, a hosszú hadjáratok természetes velejárója, hogy a régi és kipróbált harcostársak az első vonalból hátrébb lépnek.

 

Az már László Tamás bejegyzéséből derül ki, hogy ki váltja a posztján.

Dr. Pintér Gábor utódomként a jövőben választókerületi elnökként folytatja a munkáját! Kívánom neki, hogy legalább olyan tartalmas és ha lehet, nálam sikeresebb minimum tizenöt éve legyen ebben a funkcióban, mint nekem volt!

Márpedig László Tamásé, mint írja, sikeres volt. 2004 óta a Fidesz választókerületi elnökeként volt két EP-választás, négy parlamenti, három önkormányzati, négy polgármester-választás, két országos népszavazás, egy általuk kezdeményezett helyi népszavazás előkészítése, és négy Nemzeti Konzultáció.

A tizenöt évből tizenkét évet töltött a magyar Parlamentben, négy évig volt polgármester, szervezett számos előadássorozatot, amit  munkatársak nélkül ő sem tudott volna megcsinálni.

Mindazoknak köszönöm, akik támogattak törekvéseimben, a gáncsokat és a rosszindulatot pedig igyekszem elfelejteni.

Bár Orbán Viktor elköszönt tőle mint választókerületi elnöktől, de jelezte, számít a munkájára, László Tamás pedig bízik benne, hogy a kerület is így gondolja, hiszen egészsége rendben, és Rákospalota  érdekében még van számtalan közéleti terve.

László Tamás ősszel, az időközi polgármester-választáson alulmaradt.

Az ellenzék közös jelöltje nyert Rákospalotán
Az iskolai kampányolás mesetere, a fideszes László Tamás a második helyen végzett.

Fotó: Bielik István / 24.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik