Közélet

Szerdán kezdődik a Fidesz-KDNP frakcióülése

Szerdán kezdődik a kormánypártok háromnapos kihelyezett frakcióülése Balatonalmádiban. A Fidesz és a KDNP országgyűlési képviselői a Brüsszellel folytatott bevándorlási vitáról, a májusi európai parlamenti választásról, valamint a kabinet családügyi terveiről is tárgyalnak.

Kocsis Máté a Magyar Nemzetnek azt mondta, a péntekig tartó tanácskozáson elsősorban az EP-választás vitáira és a családokat segítő döntések mielőbbi meghozatalára készülnek.

Szó lesz azokról a brüsszeli bevándorláspárti tervekről, amelyekkel szemben meg kell fogalmazni a bevándorlásellenes magyar álláspontot. Sorsdöntő választás előtt állnak az európai, így a magyar polgárok is, és mindenkinek joga van tudni, hogy mire készül Brüsszel

– hangoztatta a politikus.

A frakcióvezető kitért arra, hogy meg kell vitatniuk, hogy mely, gyermekvállalást segítő, családokat támogató intézkedésekhez szükséges parlamenti döntés, és miként lehet azokat mielőbb meghozni.

Mészáros Lőrinc balatoni szállodájában tartja háromnapos összejövetelét a Fidesz-frakció
A Hunguest Hotel Bál Resortban erre az időszakra már nem is lehet szobát foglalni.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője szerint a következő hónapokban egyre agresszívabb, trágárabb ellenzékkel és hamis hírek tömkelegével kell számolni.

A frakcióülés első napján Orbán Viktor miniszterelnök mond évadnyitó beszédet.

(MTI, kiemelt kép: Budapest, Harrach Péter és Kósa Lajos a Fidesz-KDNP frakciószövetség kihelyezett visegrádi tanácskozásáról tartott sajtótájékoztatón 2017. február 16-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik