Közélet

Oszter Sándor hibája miatt állt le a gázkazánja 

Komoly mulasztások vezettek a Kossuth-díjas színész kálváriájához.

A Tv2 számolt be róla, hogy a Kossuth-díjas színművész fagyoskodik, elromlott a milliós költségeken beszerelt modern gázkazánja. Akkor az ok nem derült ki az anyagból, de Oszter Sándor a riportban többször is említette a gázkészülék típusát.

A Pénzcentrum.hu most azt írja, hogy saját komoly mulasztásai vezettek a Kossuth-díjas színész kálváriájához.

Kiderült, hogy a gázkazánt már 2011 októberében értékesítették, azt azonban az első értékesítés óta eltelt 7 év alatt hivatalosan, dokumentálhatóan be sem üzemelték, rendszeres karbantartást a kazánon szakember nem végzett.A gyártó ügyvezetője szerint

a gázkazán beszerelésének színvonala minősíthetetlen volt, azt olyan alapvető hibákkal végezték el, amelyek szükségszerűen oda vezettek, hogy a fűtési rendszer és ezzel együtt a gázkészülék felmondta a szolgálatot. Mindezt tetézte, hogy maga a fűtési rendszer jelentősen elszennyeződött állapotban volt, amely előidézte a gázkazán meghibásodását.

Ez nem egyedülálló, a gyártó felhívta a figyelmet, hogy a fűtési rendszer megtervezését, kiépítését és a gázkészülékekkel kapcsolatos bármilyen munkát csak szakavatott szakemberekre szabad bízni.

Bár nem ők hibáztak, az ügyvezető szerint a tudósítás után a cég  egy valódi szakembert küldött ki Oszterékhez, és a hiba elhárítása után másnapra újra működött a milliós gázkazán.

Kiemelt kép: Tv2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik