Közélet

Megvan, ki Balázsék főnöke Andy Vajna helyett

Ügyvezetőt neveztek ki a Rádió 1 és a Media Time élére.

A Rádió 1 és a Media Time Kft. tulajdonosa a cégek folyamatos működését biztosítandó azonnali hatállyal Bakai Mátyást nevezte ki a két társaság ügyvezetőjének – írta a Kreatív.

A Media Time közleményében utalta arra, hogy Andy Vajna, a céget eddig vezető üzletember hétvégén elhunyt.

Bakai Mátyás régi-új ügyvezetőként tér vissza, a Rádió 1 márkát üzemeltető Radio Plus mellett átveszi a rádiók reklámidejének értékesítésével foglalkozó Media Time ügyvezetői pozícióját is. A változás a cégek ügyvezetésében cégbírósági bejegyzés alatt áll.

Bakai tavalyig volt a Radio 1 társ-ügyvezetője, majd a Retro Rádiót vezette. Hogy onnan távozik-e, vagy párhuzamosan megtartja pozícióit még nem tudni. A Media Time értékesíti többek között a Rádió 1, a Retro Rádió, és több helyi vidéki adó reklámidejét.

A Rádió 1 hálózata jelenleg közel 40 frekvencián hallható országszerte, hamarosan újabb két várossal – Tatabányával és Kaposvárral – bővül, ezzel immár az összes megyeszékhelyen elérhetőek lesznek.

Sebestyén Balázs Andy Vajnáról: Jól seggbe rúgna minket, ha nem röhögnénk most is
A Rádió1 műsorvezetői is megemlékeztek főnökük haláláról.

 

Las Vegastól Las Vegasig: 70 milliárdos vagyont hagyott hátra Andy Vajna
Az ország 14. leggazdagabb embereként halt meg Andy Vajna. A legnagyobbat a kaszinóbizniszen nyerte, a hatalom számára viszont birodalmából a TV2 lehet a legfontosabb, ahová azonban a producer nemrég bebetonozta magát. Leltáraztuk Vajna vagyonát.

Kiemelt kép: FFotó: Spektrum Home

Ajánlott videó

Olvasói sztorik