Közélet

Hírlevelet indít a 24.hu

Nem is egyet, hanem rögtön kettőt: egy napit és egy hetit.

Hallgatva az idők szavára, ha úgy tetszik, alkalmazkodva a megváltozó médiafogyasztási szokásokhoz, a 24.hu sem áll többé ellen annak a lehetőségnek, hogy közvetlenül olvasói elektronikus levelesládájába férkőzzék, és egyenesen oda szállítsa híreit, információit, anyagait. A célunk, hogy senki ne maradjon le a legjobb, legfontosabb, legérdekesebb, legolvasottabb anyagokról, sem pedig a munkába induláshoz, napkezdéshez szükséges információkról.

Az alábbiakban összefoglaltuk az új szolgáltatással kapcsolatos legfontosabb kérdéseket, de ha netalán kihagytunk volna valamit, akkor sincs baj: csak küldj bátran egy emailt az info@24.hu emailcímre, és igyekszünk mindent megválaszolni!

Mit kell tennem, ha szeretném kapni a hírlevelet?

Mindössze annyit, hogy ide kattintva megadod az emailcímedet, elfogadod a felhasználási feltételeket és a következő hírlevélküldésnél már érkezik is a friss tartalom.

Milyen hírlevél lesz ez?

Jó kérdés, már csak azért is, mert valójában nem is egy, hanem rögtön két hírlevélel is kedveskedünk olvasóinknak: lesz egy napi és egy heti hírlevelünk.

A napi hírlevél hétköznap reggel 7 és 8 óra között érkezik majd és az aznapi első vezető anyagunk mellett az előző nap legfontosabb híreit, továbbá aktuális közlekedési információkat és az időjárásra vonatkozó adatokat tartalmaz majd.

Ezeket a hírleveleket a hírszolgáltatást vezető aznap reggeli szerkesztő állítja össze. Szombat reggelente érkezik majd a heti hírlevél, amely egy szubjektívebb válogatás lesz az  elmúlt hét nap legfontosabb, legérdekesebb anyagaiból a főszerkesztő vagy a vezető szerkesztő ajánlásával, emellett megmutatjuk majd azt is, hogy olvasóink melyik cikkeinkre kattintottak legtöbbször.

A két hírlevélre külön-külön kell feliratkozni?

Nem, egyetlen regisztrációval lehet jelentkezni mindkét hírlevére, de ha valaki esetleg egyiket vagy másikat nem szeretné kapni, akkor külön-külön is le lehet iratkozni róluk.

Mennyibe fog ez kerülni nekem?

Semmibe, a szolgáltatás ingyenes. Arra viszont számíthatsz, hogy a hírlevélben időnként megjelenhetnek majd hirdetések is, hasonlóan a weboldalunkhoz.

A későbbeikben terveztek még további hírleveleket indítani?

Bár hiszünk a kevesebb: több alapelvben, de ugyanakkor tudjuk, hogy a világ a tartalmi fragmentálódás irányába halad, ezért igen, gondolkozunk rajta, hogy a későbbiekben majd tematikus hírleveleket indítunk, illetve arra is van esély, hogy bizonyos kiemelt, sokakat érdeklő eseményekhez kapcsolódunk majd alkalmi hírlevelekkel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik