Közélet

Népszava: sorvezetőt adott ki a Fidesz a rabszolgatörvényről

A központi parancs az, hogy Sorosra kell fogni a tüntetéseket.

A Népszava birtokába került az a levél, amit a Fidesz központjából küldtek a választókerületi szervezeteknek útmutatásul, hogy mit kell mondani a rabszolgatörvényről. A sorvezetőre azért van szükség, mert az ellenzék szinte minden önkormányzatnál rendkívüli ülés összehívását követeli a túlóratörvény miatt – írja a lap.

A levélben olyan példák szerepelnek az egységes kommunikációra, mint hogy „az ellenzéki előterjesztést azért utasítjuk el, mert ez csak egy ürügy ahhoz, hogy politikai balhét csináljanak, mindez már rég nem a Munka törvénykönyvéről szól. A mostani ellenzéki akciók Soros György európai parlamenti választási kampányának része. Azért támadnak minket, mert a magyarok nemet mondtak a bevándorlásra, és hazánk a Soros-terv útjában áll.”

A levél szerint azt is fel kell mondaniuk a fideszes politikusoknak, hogy „az EP-választáson a magyarok dönthetnek: az ellenzék közös listája egy bevándorláspárti Soros-lista lesz. Ezzel szemben a Fidesz-KDNP listája olyan jelölteket tartalmaz, akik számára Magyarország az első és akik nemet mondanak a bevándorlásra.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik